Om virksomheden

GPS tracking & flådestyring

Førende inden for intelligent GPS tracking løsninger

LiveGPS er Danmarks førende leverandør inden for intelligent GPS teknologi. Vi tilbyder typisk løsninger indenfor GPS tracking, optimering, rapportering og flådestyring til de professionelle i erhverv. Vores løsninger er bygget på høj brugervenlighed og nem administration.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service. LiveGPS er altid opdateret på seneste teknologier og vores løsning bærer også præg af den konstante udvikling.

Hvorfor vælge LiveGPS ?

Vi er en dansk virksomhed som hele tiden udvikler sig og vores koncept er "Keep it simple" - Vi tilbyder en totalløsning til billige priser. Vi har base i Glostrup (Storkøbenhavn) og du er velkommen til at kigge forbi efter aftale for at høre mere om vores løsning og evt. få en demo.

  • Dansk udviklet software med de bedste værktøjer til GPS sporing og intelligent flådestyring
  • Al data opbevares på danske servere - Vi følger den danske lovgivning og prioriterer retten til sikker data højt
  • Løsning designet efter samarbejde med professionelle fagfolk - Løsningen er gennemtænkt og optimeret til transport branchen.
  • Nem og brugervenlig - Benyttes af alle brancher
  • Kan integreres med andre systemer eller skræddersyes efter behov
  • Professionel team som er klar til at give dig den bedste service og oplevelse

Kom i gang med en løsning allerede i dag - Vi garanterer for din tilfredshed!

Vores vision

LiveGPS drives af professionelle folk med baggrund fra transport-, service- og IT branchen. Vores medarbejdere har mange års erfaring med at tilbyde flådestyring systemer, som kræver specielle kompetencer. Vi kombinerer vores viden om forretningsudvikling og optimering af eksisterende flåde, hvor der satses strategisk på høj udvikling og værdi for pengene.

Vi holder sjældent stille og er en virksomhed, der vil være i front, når det gælder viden og teknologi inden for GPS flådestyring. Vi prioriterer vilje og evne til indlevelse i kundernes behov meget højt. Og derfor tror vi på, at vi kan yde den bedste service til gavn for vores kunder, som har valgt os som samarbejdspartner.