Om LiveGPS

Førende indenfor intelligent GPS tracking løsninger
LiveGPS er Danmarks førende leverandør inden for intelligent GPS teknologi. Vi tilbyder typisk løsninger indenfor GPS tracking, optimering, rapportering og flådestyring til de professionelle i erhverv. Vores løsninger er bygget på høj brugervenlighed og nem administration. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service. LiveGPS er altid opdateret på seneste teknologier og vores løsning bærer også præg af den konstante udvikling.

Image
Image

Vision

Vi holder sjældent stille og er en virksomhed, der vil være i front, når det gælder viden og teknologi inden for GPS flådestyring. Vi prioriterer vilje og evne til indlevelse i kundernes behov meget højt. Og derfor tror vi på, at vi kan yde den bedste service til gavn for vores kunder, som har valgt os som samarbejdspartner.

Mission

At blive den foretrukne leverandør af GPS tracking og flådestyring i Norden
At blive den førende udbyder af telematikløsninger i transportbranchen
At blive den største udbyder af forsikringsgodkendte GPS trackere

Hvorfor vælge LiveGPS?

Vi er en dansk virksomhed som hele tiden udvikler sig og vores koncept er “Keep it simple”. Vores produkter er yderst gennemtænkte og optimeret til alle slags brancher. Vi kan tilbyde GPS sporing og flådestyringsløsninger til priser hvor alle kan være med. Kom i gang med en løsning allerede i dag – Vi garanterer for din tilfredshed!

 • Sammenhold

  Alle medarbejdere bliver hørt, og har en følelse af ejerskab af virksomhedens produkter og løsninger. Det betyder, at vi vægter udvikling stort, og vi er ærlige og direkte når det kommer til konstruktiv kritik. Vi er et hold, som går op i fællesskabet og vægter integritet højt.

 • Verdensklasse

  Vi stræber efter at være et forbillede for andre softwarevirksomheder. Vi udfører vores arbejde med stolthed og med lidenskab, og forsøger at levere løsninger i verdensklasse. Vi er et hold, som formår at få tingene op i en højere enhed sammen.

 • Transparent

  Vi sætter ærlighed over alt andet. Vi accepterer, at der sommetider sker fejl, og vi forventer, at man derefter lærer af det. Vi er et team, der finder løsninger og vokser sammen.

 • Nysgerrighed

  Vi stiller spørgsmål og forstår, at svarene kan variere. Vi eksperimenterer med nye teknologier, men vi værdsætter og respekterer også afprøvede teknikker. Vores endelige svar er baseret på data, med instinkt som vejledning.

 • Beslutsomhed

  Vi værdsætter handling fremfor ubeslutsomhed. Vi forstår, at succes ikke opstår med rigtige eller forkerte beslutninger i sig selv. Succes ligger snarere i hårdt arbejde og udholdenhed, når en beslutning træffes.

LiveGPS' historie

Hvordan det hele startede

 1. 2016

  LiveGPS blev etableret i 2016 af 3 partnere. Ønsket var at tilbyde topmoderne GPS tracking og flådestyring til Danmarks billigste priser. Nemt og hurtigt. Med en fast pris, ingen ekstra eller skjulte gebyrer, support i verdensklasse og alle de mest nyudviklede og bedste teknologier samlet i én pakke.

 2. 2017

  2017 var startskuddet for LiveGPS vokseværk, hvor en masse virksomheder har fået glæde af vores tracking og flådestyringssløsninger. Fra mindre virksomheder, der kun skulle bruge et par enkelte trackere, til større virksomheder, der skulle bruge hundredvis. Vi har altid været gode til at imødekomme kundernes behov og ønsker, og har ikke været tilbageholdende med sammen at finde en løsning, når kunden har efterspurgt en skræddersyet pakke. LiveGPS havde samtidig vokseværk i antal medarbejdere, hvor der blev ansat flere folk.

 3. 2018

  I 2018 lancerede vi vores nye hjemmeside sammen med to yderligere produkter; forsikringsgodkendt GPS tracker og materiel sporing af udstyr. Den forsikringsgodkendte tracker blev introduceret for at imødekomme det stigende behov fra private og selskaber, der handler med dyre biler, hvor forsikringsselskaberne sætter særlige krav. Tracking af udstyr blev lanceret for at gøre det nemmere for virksomheder og private at holde øje med deres materielle udstyr såsom maskiner, trailere og anden materiel, der typisk ikke har en fast strømkilde, og derfor har brug for lang batterilevetid.

 4. 2019

  Vi ser frem til 2019 med nye løsninger og ekspandering til Norden

Image

Altid tilsluttet - 24/7

Ønsker du særlige funktioner eller integration til andre systemer, kan vi skræddersye løsningen efter dine behov. Kontakte os og hør nærmere.

Map Image

Your fleet, our expertise

Kontakt os