Privatlivspolitik

LiveGPS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

LiveGPS ApS
Naverland 1C
2600 Glostrup
Telefon: 71996393
CVR-nr.: 37 66 35 22
Mail: info@livegps.dk

Image
Image

Personoplysninger – generelt

Personoplysninger er alle slags oplysninger, som kan henføres til dig. Når du benytter LiveGPS hjemmeside, indsamler LiveGPS en række oplysninger. Herunder oplysninger der fremkommer af din registrering og køb af abonnement. LiveGPS indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: dit IP-nummer, din geografiske placering, et unikt ID og tekniske oplysninger om din pc/tablet/mobil, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du giver samtykke og selv indtaster oplysninger, indsamles yderligere følgende oplysninger: Navn, telefonnummer, adresse og e-mail.

  • Sikkerhed

    LiveGPS sørger altid for at behandle dine oplysninger i henhold til gældende lovgivning, således at oplysningerne aldrig misbruges, videregives til uvedkommende, offentliggøres eller fortabes.

  • Formål

    Formålet med at indhente de nævnte oplysninger om dig er at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som med større sandsynlighed vil være relevante for dig. Derudover benyttes oplysningerne til at optimere indhold og services. Se under ”Cookies” for yderligere detaljer omkring relevante annoncer.

  • Periode for opbevaring af oplysninger

    Dine kundeoplysninger opbevares i det tidsrum, der er lovligt i henhold til gældende lovgivning. Opbevaringsperioden er afhængig af oplysningernes karakter og baggrund, hvorfor det ikke er muligt at specificere et generelt tidsrum for, hvornår oplysningerne slettes.

Hvordan opbevarer vi den kundedata som vi indsamler?

Persondatapolitik
LiveGPS og kurven er opbygget ved brug af cookies. Hvis det ønskes, kan cookies slettes igen i de forskellige browsere. Fx i Internet Explorer, hvor cookies kan slettes under ”funktioner” à ”internetindstillinger” à ”slet cookies”.

For at kunne verificere kunden og opnå tilstrækkelige oplysninger til håndtering af leveringen, indsamler LiveGPS følgende oplysninger: For- og efternavn, adresse, e-mail, postnummer og by, telefonnummer samt kreditkortoplysninger.

Kreditkort- og personoplysninger bliver transmitteret krypteret. LiveGPS opbevarer ingen kreditkortoplysninger.

Personoplysninger (For- og efternavn, adresse, e-mail, postnummer og by og telefonnummer) opbevares i 5 år i overensstemmelse med regnskabslovens regler.

De indhentede oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjeparter. Oplysningerne bruges udelukkende internt i LiveGPS for at håndtere kundens abonnement og give service og support.

En registreret kunde kan til enhver tid tildeles indsigt samt gøre indsigelse mod en registrering i overensstemmelse med persondataloven.

Alle oplysninger og data der opbevares opfylder datatilsynets regler.

Tracking og sporing
Ved køb af en forsikringsgodkendt GPS tracker vil det i henhold til forsikringskrav (Forsikring & Pension) tilknyttes en kontrolcentral, der er godkendt af Rigspolitiet til GPS-tracking.

Den politigodkendte kontrolcentral tager sig af alle indgående alarmnotifikationer på køretøjet. Hvis der alarmeres kontakter kontrolcentralen kunden og informerer denne om hvilken lokation alarmen er registreret på, tidspunkt for alarmeringen samt om alarmens type.

Herefter er det kundens eget ansvar at kontakte politiet og det pågældende forsikringsselskab.

Hvis kunden skifter e-mail eller telefonnummer skal LiveGPS oplyses om dette, således at kontrolcentralens database kan opdateres. Information skal sendes til info@livegps.dk

Det er kundens eget ansvar at køretøjet altid har strøm på batteriet. Hvis køretøjet løber tør for strøm eller batteriet kobles fra, kan GPS trackeren ikke spores, hvilket betyder, at bilen IKKE er dækket af forsikringen ved tyveri.

Cookies
Når du besøger LiveGPS’ hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre og tilpasse vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, kan du slette dine cookies.

LiveGPS’ hjemmeside anvender cookies, som har til formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette eventuelle annoncer, der er tilpasset dig. Som nævnt under ”persondatapolitik” kan cookies slettes. Hvis du sletter cookies, er der mindre chance for, at de annoncer, du ser, er relevante for dig. Ved at klikke ind på LiveGPS’ hjemmeside og klikke ”OK” på cookies, accepterer du brug af cookies. For følgende tredjeparts hjemmesider benyttes cookies:
– Google.dk
– Google.com
– Livegps.dk
– Datatables.net
– Doubleclick.net

Indsigt og klager

Som kunde har du ret til at få oplyst, hvilke af dine oplysninger, som vi bruger og opbevarer. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, de oplysninger der behandles om dig. Derudover kan du tilbagekalde dit samtykke til LiveGPS’ behandling af dine kundeoplysninger. Hvis det skulle forekomme, at dine kundeoplysninger er forkerte, har du altid ret til at få dem rettet eller slettet. Ved henvendelse skriv til: info@livegps.dk. Hvis du ønsker at klage over LiveGPS’ behandling af dine oplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Altid tilsluttet - 24/7

Ønsker du særlige funktioner eller integration til andre systemer, kan vi skræddersye løsningen efter dine behov. Kontakte os og hør nærmere.

Map Image

Start allerede i dag...

Kontakt os